Μενού
  • Α-
  • Α+

Συζητήσεις, ιντριγκαδόρικες ατάκες, όργιο φημών, ανταλλαγή σκληρώ εκφράσεων, απορίες...Όλα τα είχε η κουβέντα για το αν τελικά η Μέγκαν Μαρκλ θα έδινε το παρών στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου. Όλα όμως σβήστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς ο Χάρι, εκπροσωπώντας και τη Μέγκαν, τίμησε δεόντως τον παππού του με αυτά που εναπόθεσε στο φέρετρο του πριν την επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι.

Σύμφωνα με τη Guardian, η Μέγκαν που παρακολουθεί την τελετή από το σπίτι της στην Καλιφόρνια, καθώς ως εγκυμονούσα δε μπορούσε να πετάξει με αεροπλάνο, παρέδωσε στον Πρίγκιπα Χάρι μια χειρόγραφη αποχαιρετιστήρια κάρτα για να την τοποθετήσει στο στεφάνι, αλλά το ακόμα πιο συγκινητικό, αν θέλετε, ήταν η επιλογή των λουλουδιών.

Με το στεφάνι να είναι από ανθοπωλείο στο Λονδίνο, ο Χάρι επέλεξε να βάλει ακάνθους, ένα άκρος ελληνικό φυτό, για να τιμήσει την καταγωγή του παππού του, ενώ επέλεξε και καμπανούλες που αποτελούν σύμβολο αιώνιας αγάπης και ερύγιο που είναι φυτό της θάλασσας, για να τιμήσει το Βασιλικό Ναυτικό όπου υπηρέτησε από το 1939 ως το 1951.

https://www.youtube.com/watch?v=mCY4b6GGkb4
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA