Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κρύβει την ύπαρξη εμβολίων από τον λαό», λέει ο Ρώσος πρέσβης στη Βόρεια Κορέα

Ο Ρώσος πρέσβης Αλεξάντερ Ματσεγκόρα, ένας από τους τελευταίους ξένους διπλωμάτες που έχουν απομείνει στην Πιονγιάνγκ, ισχυρίζεται ότι τα βορειοκορεάτικα ΜΜΕ κρύβουν την ύπαρξη εμβολίων για τον κορονοϊό

Η Βόρεια Κορέα δεν θέλει τους πολίτες της να γνωρίζουν ότι υπάρχουν εμβόλια για τον κορονοϊό, ισχυρίστηκε ένας ανώτερος ξένος διπλωμάτης.

Ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ουν επέτρεψε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης να καλύψουν εκτενώς τις επιπτώσεις της πανδημίας στον έξω κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ζοφερών βίντεο των μαζικών ενταφιασμών και των απελπισμένων ιατρών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει αναφερθεί ότι τα εμβόλια έχουν αναπτυχθεί με επιτυχία, παρά το γεγονός ότι 1,7 εκατομμύρια δόσεις της AstraZeneca αναμένεται να φτάσουν στη χώρα στο εγγύς μέλλον, ισχυρίζεται ο Ρώσος πρεσβευτής Αλεξάντερ Ματσεγκόρα.

Η κορεατική κρατική τηλεόραση προέβαλε σήμερα 10λεπτα βίντεο με κρούσματα και θανάτους σε όλο τον κόσμο, τα οποία περιλαμβάνουν συνεντεύξεις με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και άτομα, που προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό.

Πηγή: Mirror.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Βόρεια Κορέα #Εμβόλιο #Κορονοϊός #Κιμ Γιονγκ Ουν