Μενού
  • Α-
  • Α+

Το YouTube ειδοποιήθηκε για τα βίντεο από την ομάδα προάσπισης δικαιωμάτων στα ΜΜΕ Open Democracy, η οποία ρώτησαν αν παραβιάζονταν οι πολιτικές της εταιρείας. 

«Παρατηρήσαμε τουλάχιστον επτά βίντεο. Σε ένα από αυτά, ο πάστορας Τζόσουα χαστούκισε μια γυναίκα και τη σύντροφό της, την οποίο αποκάλεσε «δεύτερη σύντροφο» τουλάχιστον 16 φορές», δήλωσε στο CNN η συνεργάτης του OpenDemocracy Africa Λίντια Ναμουμπίρου. 

Η ίδια πρόσθεσε ότι ο Τζόσουα εξόρκιζε «το πνεύμα μέσα από τη γυναίκα» στα βίντεο. Ως αποτέλεσμα, η σύντροφος της γυναίκας που υπεβλήθη σε αυτόν τον ιδιαίτερο «εξορκισμό» δήλωσε αργότερα ότι έπαψε να είναι ερωτευμένη με τη συμβία της!

Ο Τζόσουα έχει ένα κανάλι στο Youtube, που ονομάζεται «Εκκλησία όλων των εθνών», η οποία πριν ανασταλεί είχε πάνω από δύο εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο πάστορας διαμαρτύρεται ήδη για την «καθαίρεσή» του από το Youtube σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook, όπου ζητάει από τους υποστηρικτές του να δημοσιεύσουν τις διαμαρτυρίες τους για την αναστολή του λογαριασμού του στο Facebook, το Twitter, το Instagram και άλλα κοινωνικά μέσα.

«Καλημέρα! Θέλω να χαιρετίσω τους θεατές μας σε όλο τον κόσμο. Έμαθα τι συνέβη στο YouTube όταν είδα τους θεατές να διαμαρτύρονται. Αυτό είναι το έργο του Θεού! Είναι σαν το μέλι. Όπου πέφτει, τα έντομα το αναζητούν και το βρίσκουν. Αυτό που συνέβη είναι μια ευλογία. Θέλω να με βοηθήσετε να προσευχηθώ για το YouTube. Προσευχηθείτε γι ' αυτούς! Μην τους βλέπετε στραβά, δείτε τους ως φίλους. Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Να είστε δυνατοί», δήλωσε ο Τζόσουα.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι θα ασκήσει έφεση στην αναστολή του λογαριασμού του.

Ο Τζόσουα, ο οποίος κέρδισε δημοτικότητα τη δεκαετία του '90 για τα κηρύγματά του, είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη μετά την κατάρρευση ενός κτιρίου που ανήκε στην εταιρεία του το 2014, που είχε οδηγήσει στον θάνατο περισσότερα από 100 άτομα.

Πηγή: CNN

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA