«Ενέδρα θανάτου» έστησαν εκτελεστές σε 34χρονο άνδρα, την ώρα που οδηγούσε το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του στην Λάρνακα στην Κύπρο.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, oι δολοφόνοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ενώ μόλις το θύμα ελάττωσε ταχύτητα σε στροφή τον πυροβόλησαν με 6 σφαίρες, οι δύο εκ των οποίων τον τραυμάτισαν θανάσιμα.
Ο 34χρονος έκανε τη συνηθισμένη του διαδρομή από το γυμναστήριο προς το σπίτι του, όπου ζούσε με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Βρισκόταν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών και είχε συνεργαστεί με τις αρχές υποδεικνύοντας τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος.
- Μαζωνάκης: Τι ισχυρίζονται οι γιατροί για τους ελέγχους του ΙΣΑ - «Μου έλεγαν θα πάθω καρκίνο», καταγγέλλουν ασθενείς
- Ρωγμές στους τοίχους, κτίρια που βυθίζονται: Η πόλη της Ευρώπης που «παραμορφώθηκε» ξαφνικά το καλοκαίρι
- Πένθος για την Όλγα Φαρμάκη: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών
- Εκτροχιάστηκε τρένο με 180 επιβάτες στη Γαλλία: Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.