Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

TikTok: Νεαρός λέει πως εντόπισε την εξαφανισμένη Μαντλίν - Ανέβασε βίντεο με στοιχεία

Χρήστης του ΤikTok αποκαλύπτει πως εντόπισε ένα κορίτσι στην Πορτογαλία που του θύμισε τη Μαντλίν ΜακΚαν - Τα ίχνη της έχουν χαθεί από το 2007

«Δεν μίλησα ποτέ για αυτό γιατί φοβόμουν πως οι άλλοι θα γελούσαν μαζί μου, αλλά είναι συνέχεια στο μυαλό μου», γράφει ο νεαρός χρήστης του TikTok που ανήρτησε χθες βίντεο, με το οποίο υποστηρίζει πως συνάντησε στο Λάγκος της Πορτογαλίας ένα κορίτσι που μοιάζει στη Μαντλίν ΜακΚαν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Όπως ανέφερε το κορίτσι δεν έδειχνε χαρούμενο, αλλά είχε ένα «ψεύτικο» χαμόγελο στα χείλη, ενώ είχε στο αριστερό της πόδι ένα μικρό καφέ σημάδι, όπως ακριβώς και η μικρή Μαντλίν. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, όμως, που επισημαίνει είναι πως η κοπέλα κυκλοφορούσε με έναν άνδρα, που κατά τη γνώμη του μοιάζει αρκετά με την περιγραφή που είχε δώσει ο τουρίστας Gail Cooper στις αρχές - πίσω το 2007 - για τον «ύποπτο» που είχε παρατηρήσει να περιφέρεται κοντά στο σπίτι, όπου διέμενε η οικογένεια της Μαντλίν...

@antthorp

I might be very wrong... but... ##fyp ##foryou ##foryoupage ##goviral

♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

Ανθρωποκυνηγητό χωρίς αποτέλεσμα

Υπενθυμίζεται πως η Μαντλίν εξαφανίστηκε όταν ήταν τριών ετών, ενώ βρισκόταν με την οικογένεια της στην Πορτογαλία για διακοπές το 2007. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι Αρχές, το παιδί δεν βρέθηκε ποτέ.

Το 2016 ο αρχηγός της Scotland Yard της Μεγάλης Βρετανίας αποκάλυψε πως η υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν θα έκλεινε μέσα στους επόμενους μήνες, διευκρινίζοντας πως οι ερευνητές θα σταματήσουν να ψάχνουν καθώς τα στοιχεία έχουν λιγοστέψει δραματικά. Η μόνη περίπτωση να συνεχίσουν οι έρευνες είναι να βρεθούν κάποια νέα στοιχεία για την τύχη της μικρής Μαντλίν Μακ Καν, ανέφερε τότε.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Εξαφάνιση #Πορτογαλία #TikTok