Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον θάνατο βρήκε ένα παιδί ενώ τέσσερις ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη στο Λανκασάιρ της βορειοδυτικής Αγγλίας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα ή έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου και κατέστρεψε πλήρως δύο σπίτια και ένα τρίτο είναι υπό κατάρρευση.

Διαβάστε ακόμα: 15χρονος σκότωσε με μαχαίρι 17χρονη επειδή διαφώνησαν στα social media

Η Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης του Λάνκασαϊρ ενημέρωσε πως: «Δέκα πυροσβεστικά οχήματα κλήθηκαν με αναφορές για ύποπτη έκρηξη αερίου στη λεωφόρο Mallowdale στο Morecambe. Κατά την άφιξη, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι δύο σπίτια είχαν καταρρεύσει και το ένα τρίτο υπέστη σοβαρές ζημιές.  Οι πυροσβέστες έσωσαν πέντε άτομα από την τοποθεσία. Τέσσερις ενήλικες θεραπεύονται στο νοσοκομείο και ένα άτομο, ένα παιδί, πέθανε τραγικά. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και όλους εκείνους που τραυματίστηκαν αυτή τη στιγμή».

Η περιοχή εκκενώθηκε με τους κατοίκους να απομακρύνονται από τα σπίτια τους και να αποκλείεται η δυνατότητα προσέγγισης στο σημείο.

https://twitter.com/Supergios/status/1393830282139144193?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA