Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς Friends, εκτός από το γεγονός ότι έχουν εκστασιαστεί με το Friends reunion και περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία το επετειακό επεισόδιο με τίτλο «The One Where They All Got Back Together» που θα προβληθεί στις 27 Μαΐου, στο HBO Max, μπορούν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Οι περισσότεροι επιθυμούν να πιουν έναν καφέ στο Central Perk, το στέκι της αγαπημένης εξάδας, ωστόσο τα νέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα.

Διαβάστε ακόμη: Friends reunion: Πανζουρλισμός για τη μεγάλη επιστροφή - Οσα ξέρουμε για το ιστορικό επεισόδιο

Προς τιμήν των 25 χρόνων από την πρεμιέρα της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς, η Booking έκανε διαθέσιμο για δύο νύχτες, 23 και 24 Μαΐου, το διαμέρισμα της Monica. Οι ενδιαφερόμενοι, θα έχουν την πολυτέλεια να εισέλθουν στο διαμέρισμα που σύχναζε περισσότερο η παρέα, με κόστος μόλις 19,94 δολάρια. Θα μπορούν να κάτσουν στην τακτοποιημένη κουζίνα της Monica, στον εμβληματικό καναπέ και να φωτογραφίσουν όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν στα χρόνια που προβαλλόταν η σειρά. Θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει και lifetime εμπειρία, αφού αυτό δεν έχει ξαναγίνει, και το πιο πιθανό είναι να μην υπάρξει στο μέλλον αντίστοιχη ευκαιρία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA