Μενού
  • Α-
  • Α+

Το... μπελά της βρήκε μια γυναίκα απο την Ινδία γιατί κέρασε το παιδάκι της γειτόνισσάς της, το οποίο της είχε αφήσει για να το προσέχει, λίγο από το φαγητό που έτρωγε και ήταν η σπεσιαλιτέ της πατρίδας της! Σύμφωνα με τον Independent, μια γυναίκα ονόματι Λίντα, άφησε τον 7χρονο γιο της στη γειτόνισσά της γιατί είχε μια συνάντηση και δεν είχε ποιος να της τον κρατήσει. Της άφησε και ένα σάντουιτς με λαχανικά για να του δώσει και λίγο χυμό πορτοκάλι.

Όμως, το αγοράκι ζήτησε από τη γυναίκα που το πρόσεχε, σύμφωνα τουλαχιστον με τα όσα είπε η ίδια, να δοκιμάσει από την τοπική ασιατική σπεσιαλιτέ «brinjal sabzi», ένα φαγητό με βάση τη μελιτζάνα και μπόλικα μπαχαρικά, όπως το κάρι. Τελικά έφαγε και αυτό και δύο ρότι, ένα τοπικό ψωμί το οποίο θυμίζει τη δική μας αραβική πίτα και... έσκασε στο φαί, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη μητέρα του! Σε ποστ της στο reddit, η γειτόνισσα έγραψε τα παράπονά της λέγοντας πως η μητέρα τη «στόλισε» όταν παρέλαβε το αγόρι και της είπε ότι δεν είχε δικαίωμα να του δώσει κάτι που δεν είχε φάει ποτέ πριν. H γυναίκα από την Ινδία βρήκε μεγάλη υποστήριξη ομολογουμένως, αφού οι περισσότεροι σχολιάζαν ότι η μητέρα ήταν υπερβολική. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA