Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ανάρτηση που έκανε στα social media, ο «αρχιμαφιόζος» Σεντάτ Πεκέρ κήρυξε τον πόλεμο στην κυβέρνηση της Τουρκίας και ουσιαστικά και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας τη στάση της Άγκυρας «επαίσχυντη» σ’ αυτή τη «μάχη» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε ακόμη: Welt: «Ο Ερντογάν και ο Νονός» - Σφίγγει ο κλοιός για τον Τούρκο πρόεδρο

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο Twitter, ο Πεκέρ αναφέρει ότι εάν η Άγκυρα συνεχίσει τις «διαβολικές επιθέσεις» τότε θα αντιμετωπίσει τον «πιο ισχυρό διάβολο στον κόσμο». Παράλληλα υποστηρίζει πώς είναι πρόθυμος να πέσει στο πεδίο της μάχης.

https://twitter.com/sedat_peker/status/1397562935753547780?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ahval, η συγκεκριμένη αντίδραση του καταδικασμένου ως αφεντικού της μαφίας, ο οποίος με συνεχή βίντεο μέσω του YouTube, προχωρά εδώ και εβδομάδες σε απίστευτες καταγγελίες που επιβαρύνουν ανθρώπους του στενότατου περιβάλλοντος του Τούρκου προέδρου, ήρθε αφότου ο Ερντογάν στήριξε χθες, Τετάρτη (27/5), τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού και χαρακτήρισε τις κατηγορίες «επίθεση κατά της Τουρκίας».

 «Είμαστε στο πλευρό του υπουργού Εσωτερικών στη μάχη που δίνει ενάντια στις συμμορίες των εγκληματιών και στις τρομοκρατικές ομάδες», είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι ο Σοϊλού του είχε προτείνει προστασία και τον είχε «ενημερώσει» για την έναρξη μιας έρευνας εναντίον του τον περασμένο χρόνο, προκειμένου να του επιτρέψει να εγκαταλείψει την Τουρκία πριν συλληφθεί.  Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τες ως ανυπόστατες.

Οι κατηγορίες του 49χρονου «νονού» περιλαμβάνουν έναν μακρύ κατάλογο εγκλημάτων όπως, βιασμούς, δολοφονίες, λαθρεμπόριο ναρκωτικών, κατάχρηση εξουσίας, συγκάλυψη αξιόποινων πράξεων και πολλά άλλα. 

 «Όπως είπα και πριν, ένας σκύλος που δεν ξέρει να γαβγίζει θα καλέσει έναν λύκο σπίτι. Ό,τι θα πω δεν θα είναι γραμμένο σαν αυτά που γράφονται στα περιοδικά, θα τα εξιστορήσω με κάθε λεπτομέρεια. Έχω φορέσει τη στολή του μάρτυρα, τα υπόλοιπα είναι στα χέρια του Θεού», έγραψε σε άλλο tweet ο Πεκέρ και προανήγγειλε ν’ αποκαλύψει κι άλλα κυβερνητικά μυστικά.

https://twitter.com/sedat_peker/status/1397562839007645701?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA