Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα δόντι δέκα εκατοστών που ανήκει σε Μεγαλόδοντα, τον μεγαλύτερο καρχαρία όλων των εποχών, βρήκε ένα αγοράκι σε παραλία της Νότιας Καρολίνα ανήμερα των πέμπτων γενεθλίων του. Ο Μπράιντεν Ντριου είχε πάει με την οικογένεια του στη Myrtle Beach για να γιορτάσει τα γενέθλιά του και ψάχνοντας στην άμμο «ξέθαψε» το μεγάλο μαύρο δόντι του μεγαλόδοντα.

Διαβάστε ακόμη: Αρκούδες «ξέσκασαν» σε pool party – Έκαναν μπάνιο σε πισίνα!

«Ήταν τα πέμπτα γενέθλια του γιου μου και ήμασταν στην παραλία. Κάτι έψαχνε στην άμμο και βρήκε το δόντι» λέει η μητέρα του Μπράιντεν. Η οικογένεια σχεδιάζει να κορνιζάρει το δόντι και να το κρεμάσει στο σπίτι. «Ο άνδρας μου ήταν αποφασισμένος να βρει και άλλα δόντια» λέει η Μαρίσα.

Ειδικοί επιβεβαίωσαν στο Newsweek ότι το δόντι ανήκε σε κάποιον Μεγαλόδοντα, ένα εξαφανισμένο είδος καρχαρία, που θεωρείται ότι είναι ο μεγαλύτερος που έζησε ποτέ. «Είναι σίγουρα ένα δόντι Μεγαλόδοντα» δήλωσε ο Άνταμ Σμιθ, επιμελητής στο Μουσείο Γεωλογίας του Μπομπ Κάμπελ στη Νότια Καρολίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA