Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, δεν περίμενε ότι ένας θεατής του Tour de France θα του έριχνε χαστούκι όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Οπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κυκλοφορεί ήδη στα social media, ο Εμανουέλ Μακρόν δέχεται μία σφαλιάρα από έναν πολίτη.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας με πράσινο μπλουζάκι, γυαλιά και μάσκα προσώπου να φωνάζει «Κάτω η Μακρονία» (“A Bas La Macronie”) και στη συνέχεια να χτυπά στο πρόσωπο τον Γάλλο πρόεδρο. Ανδρες της ασφάλειας έπεσαν αμέσως πάνω στον νεαρό που επιτέθηκε στον Μακρόν, ενώ άλλοι απομάκρυναν τον Γάλλο πρόεδρο.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο Εμανουέλ Μακρόν έδειξε να μην πτοήθηκε από την πρωτοφανή αυτή επίθεση εναντίον του και λίγα λεπτά αργότερα συνέχισε να χαιρετά τον κόσμο.

🇫🇷 FLASH - Emmanuel #Macron s’est fait gifler par un homme s’écriant "À bas la macronie !", lors d’une visite à #Tain. (via @AlexpLille) #Drôme pic.twitter.com/ncLhQymiET

https://twitter.com/Mediavenir/status/1402244906257686531?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, έχουν γίνει δύο συλλήψεις.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA