Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Oprah Winfrey απέρριψε τις θεωρίες ότι θα μπορούσε να γίνει η νονά της Λίλιμπερ, του δεύτερου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι. Αν και είναι στενοί φίλοι και γείτονες, ενώ η συνέντευξη τους τον Μάρτιο άφησε εποχή. Οι συγκεκριμένοι στενοί δεσμοί οδήγησαν στις συγκεκριμένες εικασίες. 

Διαβάστε ακόμη: «Σκάσε πια»: Παρουσιάστρια «στόλισε» on air τη Μέγκαν Μαρκλ – Έξαλλοι οι φαν της δούκισσας

Ωστόσο,  μιλώντας στο αμερικανικό πρόγραμμα Entertainment Tonight, η 67χρονη έβαλε τέλος στις φήμερα. «Είμαι γείτονας, είμαι φίλος και όλα αυτά, ίσως χρειάζεται κάποιος νεότερος να γίνει νονός». Είπε επίσης ότι λάτρεψε το όνομα Lilibet Diana, προσθέτοντας: «Πρέπει να τους στείλω κάτι ξεχωριστό για την Ημέρα του Πατέρα».

Το όνομα του μωρού 

Το ζευγάρι υποδέχθηκε τη Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μάουντμπαντεν – Ουίνσδορ, όπως θα είναι το όνομα του μωρού. Το πρώτο της όνομα, Λίλιμπετ, αποτελεί χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ το μεσαίο της όνομα δόθηκε στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μητέρας του Χάρι. Το νεογέννητο είναι όγδοο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

«Ενθουσιασμένη» η βασιλική οικογένεια με τη γέννηση της Λίλιμπετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγκαμ.

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι, και η σύζυγός του Κέιτ εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή τα συγχαρητήριά τους για τη γέννηση του νέου μωρού, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA