Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα ευφάνταστα κίνητρα εμβολιασμένων έχουν δημοσιευτεί σε πολλές χώρες ανα τον πλανήτη, προκειμένου να πεισθούν οι πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού. Το τελευταίο και ομολογουμένως ιδιαίτερα έξυπνο δόθηκε από τον δήμαρχο του Λονδίνου.

Όπως ανακοίνωσε ο Σαντίκ Καν, δύο εισιτήρια του τελικού του EURO 2020 στο Γουέμπλεϊ, θα δοθούν σε Βρετανούς που θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν με την 1η δόση τις επόμενες ημέρες, ενώ άλλα 50 διπλά εισιτήρια (δηλαδή 100 εισιτήρια), θα δοθούν για τη ζώνη των οπαδών, στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

https://twitter.com/MayorofLondon/status/1412436385299042306?ref_src=twsrc^tfw

Η Αγγλία αντιμετωπίζει αύριο, Τετάρτη, 7 Ιουλίου, τη Δανία, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Ετσι οι Βρετανοί που θα εμβολιαστούν από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, θα πρέπει να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο για την πρώτη δόση, ή να παρουσιάσουν χαρτί με το ραντεβού τους.

Μάλιστα όσοι ανεβάσουν στα social media φωτογραφία με τον εμβολιασμό τους ή με το αποδεικτικό εμβολιασμού, θα μπουν δύο φορές στην κλήρωση!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA