Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το Τόκιο εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και πλέον αναμένεται ότι το επόμενο βήμα θα είναι να απαγορευτεί και η παρουσία θεατών.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Γυναίκα προσπάθησε με... νεροπίστολο να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως αναφέρει το The Hill, τίθεται σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Αυγούστου. Ως εκ τούτου, θα είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Σύμφωνα με το Assosiated Press, η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σημαίνει ότι κλείνουν πάλι μπαρ, εστιατόρια και όσα καραόκε καταστήματα σερβίρουν αλκοόλ. Επίσης, αναμένεται να τεθούν σε καραντίνα και οι κάτοικοι της πόλης.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, θεωρείται πολύ πιθανόν πλέον ότι το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση των θεατών στους αγώνες.Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε ανακοινωθεί ότι θα επιτραπεί η παρουσία εγχώριων θεατών, αλλά με το 50% της χωρητικότητας των θέσεων κάθε αγωνιστικού χώρου και με ανώτατο όριο τα 10.000 άτομα, κάτι που πλέον είναι υπό αίρεση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA