Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός ερωτικών ταινιών, Dahlia Sky, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, έχοντας δεχθεί πυροβολισμό. Η 31χρονη πορνοστάρ, που εργαζόταν για περισσότερα από 10 χρόνια στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, φέρεται να αυτοκτόνησε, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Το πτώμα της εντοπίστηκε στην περιοχή San Fernando Valley στη Καλιφόρνια, ενώ ο χρόνος θανάτου της εκτιμάται στις 20 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη αιτία θανάτου, εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι «προσανατολιζόμαστε προς πιθανή αυτοκτονία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια». Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 31χρονη ήταν άστεγη το τελευταίο διάστημα και ζούσε στο όχημά της και σε φίλους της που τη φιλοξενούσαν, ενώ όπως αναφέρει η NY Post, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος.

Πριν λίγες ημέρες η οικογένεια της ηθοποιού είχε ανεβάσει στο GoFundMe μια καμπάνια για να μαζευτούν χρήματα για την ενίσχυση της υγείας της, ενώ υπάρχουν αναφορές πως η 31χρονη έπασχε από κατάθλιψη και ψυχολογικές διαταραχές.

Η Sky ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες το 2010 ως Bailey Blue και άλλαξε το «καλλιτεχνικό» της όνομα το 2014 μετά από δικαστική διαμάχη με εταιρεία ρούχων που έφεραν την ίδια ονομασία. Συνολικά η Dahlia Sky γύρισε πάνω από 600 σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA