Η τροπική καταιγίδα Χένρι έφθασε στην στεριά, στις ακτές των βορειοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσαν οι αμερικανικές μετεωρολογικές υπηρεσίες, ενώ οι αρχές πληθαίνουν τις εκκλήσεις προς τους κατοίκους για να επιδείξουν προσοχή απέναντι στους κινδύνους πλημμυρών και διακοπών της ηλεκτροδότησης.
Η καταιγίδα έπληξε τις αμερικανικές ακτές στο ύψος του Ρόουντ Άιλαντ στις 12.15 τοπική ώρα σήμερα, σύμφωνα με της Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Νωρίτερα, το Αμερικανικό Κέντρο παρακολούθησης κυκλώνων είχε ανακοινώσει ότι οι άνεμοι έχουν ταχύτητα μέχρι 95 χλμ/ώρα.
Μάλιστα, ένα εντυπωσιακό βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με τον φακό να καταγράφει τη στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.