Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγική τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της Γκάμπριελ Πετίτο (Gabby Petito), καθώς το FBI ανακοίνωσε ότι εντόπισε στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον, του Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ, μια σορό που ταιριάζει στην περιγραφή της άτυχης 22χρονης. Συγκεκριμένα, το FBI ανακοίνωσε ότι ένα πτώμα που πιστεύεται ότι ήταν της Gabby Petito βρέθηκε από τους αστυνομικούς που πέρασαν το Σαββατοκύριακο, αναζητώντας ένα κάμπινγκ στα ανατολικά σύνορα του Εθνικού Πάρκου Γκραντ Τέτον.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, δήλωσε ένας πράκτορας του FBI. Οι λεπτομέρειες για το πού και πώς βρέθηκε το πτώμα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και η αυτοψία δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Τρίτη σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς πράκτορες. «Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Gabby, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί», ανέφερε ο ειδικός πράκτορας του FBI, Τσαρλς Τζόουνς.

https://twitter.com/trash_bae__/status/1438494887268204546?ref_src=twsrc^tfw

Συνεχίζει να είναι άφαντος ο φίλος της Gabby Petito

Ο φίλος της 22χρονης κοπέλας, Μπράιαν Λόντρι, θεωρείται από τις διωκτικές Αρχές ως άτομο ενδιαφέροντος αλλά παραμένει άφαντος. Τελευταία φορά που τον είδαν μέλη της οικογένειας ήταν πριν από λίγες μέρες στη Φλόριντα. Ο πατέρας της Petito, Τζόσεφ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα ραγισμένης καρδιάς πάνω από μια εικόνα της κόρης του με ένα μήνυμα που έλεγε: «Αγγιξε τον κόσμο». Δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της Petito ζήτησε να δοθεί περιθώριο στην οικογένεια να θρηνήσει.

Το χρονικό της εξαφάνισης της Gabby Petito

Το ζευγάρι έφυγε τον Ιούλιο σε ένα roadtrip με ένα βαν για να επισκεφθεί τα εθνικά πάρκα στη Δυτική Αμερική. Ο Laundrie ήταν o μόνος που γύρισε πίσω στο σπίτι των γονιών του στο Νόρθ Πορτ της Φλόριντα, την 1η Σεπτεμβρίου, ανέφερε η αστυνομία. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια της Gabriel Petito ενημέρωσαν την Αστυνομία για την εξαφάνισή της, λέγοντας πως δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου. Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου κινητοποιήθηκαν, θέλοντας να προσφέρουν βοήθεια για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλας. Η υπόθεση της Gabby Petito έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA