Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας ένοπλος βρίσκεται σε λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο στην Βαυαρία της Γερμανίας, με πληροφορίες από τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι κρατά ομήρους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, συναγερμός έχει σημάνει στις γερμανικές αρχές καθώς ένοπλος έχει «ταμπουρωθεί» σε λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο Α9 στην Βαυαρία.

Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ένας επιβάτης κρατά δύο ομήρους σε ένα λεωφορείο, σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Γερμανίας, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν ο δράστης είναι οπλισμένος. Οι δύο όμηροι είναι οδηγοί λεωφορείου, πρόσθεσε.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί ανάμεσα στο Χίλπολστάιν και το Γκρέντινγκ ενώ σύμφωνα με την Bild, ο άνδρας κρατά ομήρους. Η αστυνομία, με ανάρτηση στο Twitter, ανέφερε ότι έχει κλείσει τον αυτοκινητόδρομο, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους. Η Bild γράφει ότι το λεωφορείο έφτασε στη Γερμανία από το εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με το Tag24, γίνεται προσπάθεια από τον οδηγό του λεωφορείου να ηρεμήσει τον ένοπλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SEK) και γύρω στις 9.25, τοπική ώρα, ακούστηκαν τρεις εκρήξεις.

«Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας ρίχνει φως στην περιοχή», πρόσθεσε η εφημερίδα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει σε μεγάλη ακτίνα τον αυτοκινητόδρομο με ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν ήδη φτάσει στο σημείο.

https://twitter.com/PolizeiMFR/status/1440389814826639366?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA