Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοκαριστικό βίντεο δημοσίευσε η Daily Mail, το οποίο δείχνει έναν άντρα να αρπάζει ένα τρίχρονο κοριτσάκι από το χέρι της γιαγιάς του και να προσπαθεί να απομακρυνθεί στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεσημέρι της Δευτέρας (11/10) ο άστεγος άντρας ξαφνικά προχώρησε στην παραπάνω κίνηση.

Μαζί με την τρίχρονη, η γιαγιά περπατούσε στο Μπρονξ έχοντας μαζί της ακόμα δύο εγγόνια της. Οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας σε ένα βενζινάδικο δείχνουν τη γυναίκα να περπατά με τα τρία παιδιά, ένα κορίτσι και δυο αγόρια, την ώρα που ο άντρας διασχίζει τον δρόμο από την απέναντι πλευρά και κατευθύνεται προς την οικογένεια. Ξαφνικά σκύβει και αρπάζει το κορίτσι, αρχίζοντας παράλληλα να τρέχει.

Η τρομοκρατημένη γιαγιά ξεκινά αμέσως να τον κυνηγά. Τα δύο μικρά αγοράκια παρακολουθούν παγωμένα από τον φόβο τον άντρα να τρέχει με την αδερφή τους.

Περαστικοί που βλέπουν το περιστατικό σπεύδουν για βοήθεια. Ανάμεσά τους και ένας άντρας που έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του. Ο άντρας αυτός φαίνεται πως τρόμαξε τον απαγωγέα, ο οποίος άφησε το κορίτσι και διέφυγε από το σημείο.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2522229.html

«Έκλαιγα στο πεζοδρόμιο. Είδα την κυρία να περπατά με τρία παιδιά. Ξαφνικά, αυτός ο τύπος τρέχει από απέναντικαι τυλίγει το κοριτσάκι με μια κουβέρτα», δήλωσε η 63χρονη Fermin Bracero στη New York Daily News. «Προσπάθησε να φύγει, αλλά πολλοί από εμάς τρέξαμε και έτσι άφησε το μικρό κοριτσάκι». «Η γιαγιά άρχισε να ουρλιάζει: Το κοριτσάκι μου, το κοριτσάκι μου! Είχε πάθει υστερία. Ήταν σαν ταινία, αλλά ήταν πραγματικότητα. Ήταν τρελό», τόνισε ακόμη

Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, τον 27χρονο Santiago Salcedo αργότερα την ίδια ημέρα να κοιμάται στην είσοδο ενός σπιτιού. Κατηγορείται για απαγωγή, απόπειρα απαγωγής και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο. Το βράδυ της Δευτέρας καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες χαμογελαστός την ώρα που τον συνόδευαν οι αστυνομικοί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA