Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ζευγάρι από την Ινδία έφτασε στο γάμο του με έναν ασυνήθιστο τρόπο, αφού έπλευσε στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης του, μέσα σε μια κατσαρόλα, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που έφεραν τον όλεθρο στη νότια πολιτεία της Κεράλα.

Διαβάστε ακόμη: Ινδία: Μητέρα για πρώτη φορά στα 70 – Προσπαθούσε ανεπιτυχώς 45 χρόνια

Φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τους νεόνυμφους να έχουν στριμωχτεί μέσα στο μεγάλο αλουμινένιο σκεύος μαγειρικής  ενώ δύο άνδρες σπρώχνουν το σκεύος πάνω στο νερό και ένας φωτογράφος απαθανατίζει τις στιγμές.  Το ζευγάρι φέρεται να δανείστηκε το δοχείο από έναν τοπικό ναό, προσθέτοντας ότι ήταν «η μόνη επιλογή» διαθέσιμη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, για να μπορέσουν να τηρήσουν το γαμήλιο ραντεβού τους, όπως αναφέρει το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων PTI.

Σε άλλα πλάνα νύφη και γαμπρός, εμφανίζονται να φτάνουν σώοι και στεγνοί σε έναν μικρό και μερικώς πλημμυρισμένο ναό όπου αντάλλαξαν λουλούδια, μια παράδοση σε πολλές ινδουιστικές γαμήλιες τελετές.Το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να συνεχίσει την τελετή παρά ακραία καιρικά φαινόμενα.

https://twitter.com/Shilpa1308/status/1450111699378266116?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA