Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 'πε και το έκανε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάρ Πέκερ καθώς έκανε την απειλή του πραγματικότητα και έβγαλε στη δημοσιότητα νέο βίντεο με... προσωπικές στιγμές πολιτικού του ψευδοκράτους. Το μήνυμά του προς τους πολιτικούς στα Κατεχόμενα ήταν σαφές: «Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε»

Το βίντεο αναρτήθηκε στο twitter από τον λογαριασμό «Deli Cavus», για τον οποίο ο Σεντάρ Πέκερ είχε προειδοποιήσει ότι κατέχει και αφορά ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντεκτάς στο ψευδοκράτος.

Το βίντεο εμφανίζει τον Τοζούν Τουλαλί, βοηθό Γραμματέα και σημαίνων στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Ντενκτάς σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης» με μια γυναίκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA