Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σεντάτ Πεκέρ: Κάνει άνω κάτω τα Κατεχόμενα - Νέο ροζ βίντεο με πολιτικό του ψευδοκράτους

Νέο «ροζ βίντεο» συνταράσσει τον πολιτικό κόσμο στα Κατεχόμενα καθώς ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάρ Πέκερ έβγαλε στη δημοσιότητα νέα πλάνα με πολιτικό του ψευδοκράτους να αυτοϊκανοποιείται on camera

Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter

Το 'πε και το έκανε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάρ Πέκερ καθώς έκανε την απειλή του πραγματικότητα και έβγαλε στη δημοσιότητα νέο βίντεο με... προσωπικές στιγμές πολιτικού του ψευδοκράτους. Το μήνυμά του προς τους πολιτικούς στα Κατεχόμενα ήταν σαφές: «Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε»

Το βίντεο αναρτήθηκε στο twitter από τον λογαριασμό «Deli Cavus», για τον οποίο ο Σεντάρ Πέκερ είχε προειδοποιήσει ότι κατέχει και αφορά ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντεκτάς στο ψευδοκράτος.

Το βίντεο εμφανίζει τον Τοζούν Τουλαλί, βοηθό Γραμματέα και σημαίνων στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Ντενκτάς σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης» με μια γυναίκα.

Image

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Σεντάτ Πεκέρ #Τουρκία #Ροζ Βίντεο #Κατεχόμενα

Best of Internet