Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αλεκ Μπάλντουιν: Τα κοροϊδευτικά μπλουζάκια που πουλά o Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ εις βάρος του

Ο μικρός γιος του Τραμπ, δημοσίευσε φωτογραφίες που απεικονίζονται τα t-shirts που γράφουν ««Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει ανθρώπους». Και η τιμή τους; 27,99 δολάρια

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δημιούργησε και πουλά μπλουζάκια που κοροϊδεύουν τον Άλεκ Μπάλντουιν o οποίος, την περασμένη Πέμπτη, σε ένα τραγικό δυστύχημα στην ταινία Rust, τραυμάτισε θανάσιμα την κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς. Ο μικρός γιος του Τραμπ, δημοσίευσε φωτογραφίες που απεικονίζονται τα t-shirts που γράφουν ««Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει ανθρώπους». Και η τιμή τους; 27,99 δολάρια.

Την Κυριακή, ο υιός Τραμπ ανάρτησε meme που έγραφε «Ας παρακολουθήσουμε όλοι τον Άλεκ Μπάλντουιν να κατηγορεί τα όπλα». Τη σειρά αυτή εμπρηστικών ποστ είχε ξεκινήσει δύο ημέρες μετά το τραγικό δυστυχήμα με ακόμη ένα meme με φωτογραφία του ηθοποιού γράφοντας: «Αυτό το ύφος όταν ένας τρελός κατά των όπλων σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους με όπλο από ό,τι έχει σκοτώσει η εκτεταμένη συλλογή όπλων σου».

Ο Αμερικανός τέως πρόεδρος και ο Μπάλντουιν έχουν εμπλακεί σε μια χρόνια διαμάχη, με τον ηθοποιό να τον παρουσιάζει ως έναν πομπώδη και ολίγον ανόητο πολιτικό στο Saturday Night Live, επικρίνοντας τις πολιτικές επιλογές του -μεταξύ αυτών και για τα όπλα- και τον Τραμπ να καταφεύγει στο Twitter για να καταγγείλει το χιούμορ της θρυλικής εκπομπής και να ζητήσει έρευνα για τα τηλεοπτικά δίκτυα που επικρίνουν τους Ρεπουμπλικανούς.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Ντόναλντ Τραμπ #Άλεκ Μπάλντουιν #όπλο #Χαλίνα Χάτσινς #Rust

Best of Internet