Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βόρεια Κορέα από τον Ιούνιο έχει περιέλθει σε επισιτιστική κρίση και οι πολίτες της χώρας του Ασιάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν πεθαίνουν κυριολεκτικά από την πείνα, με τον ίδιο να διασαφηνίζει για μία ακόμα φορά πως αδιαφορεί παντελώς για τις συνθήκες διαβίωσης κι εν τέλει, επιβίωσης των συμπατριωτών του. Πλέον, η απάνθρωπη στάση του πέρασε σε άλλο επίπεδο, καθώς καλεί τους πεινασμένους Βορειοκορεάτες να τρώνε μαύρους κύκνους!

Για να ενθαρρύνει το... κίνημα «φάτε μαύρο κύκνο», το κυβερνών κόμμα του δικτάτορα, σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ, ισχυρίζεται επίσης ότι το κρέας του πουλιού καταπολεμά τον καρκίνο. Το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο απευθύνθηκε στους πολίτες λέγοντας ότι «το κρέας του μαύρου κύκνου είναι νόστιμο κι έχει ιατρική αξία».

Πρόσθεσε ότι η εκτροφή τους σε βιομηχανική κλίμακα θα συμβάλει ενεργά στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Η προπαγάνδα αναφέρει ότι το κρέας έχει περισσότερη πρωτεΐνη και περιέχει σπάνιες ουσίες για την υγεία, όπως ανοσοσφαιρίνη, λινολεϊκό οξύ και ενώσεις με «αντικαρκινικές» ιδιότητες. Ενα νέο κέντρο μαύρων κύκνων άνοιξε πρόσφατα σε φάρμα παπιών στην ανατολική ακτή της χώρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA