Μενού
  • Α-
  • Α+

Χαράς πανηγύρια στην Αυστραλία καθώς βρέθηκε σώα και ασφαλής η 4χρονη Cleo Smith που είχαν χαθεί τα ίχνη της εδώ και 4 εβδομάδες με τα διεθνή ΜΜΕ να την χαρακτηρίζουν ως «νέα Μαντλίν».

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα αυστραλιανά Μέσα, η μικρή εντοπίστηκε από αστυνομικούς κλειδωμένη μέσα σε ένα σπίτι στο Carnarvon, στα δυτικά της Αυστραλίας. Η μικρή Cleo ήδη έχει παραδοθεί στους γονείς της.

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, ένας άνδρας ανακρίνεται ως ύποπτος από τις αστυνομικές Αρχές για την εξαφάνιση της ανήλικης από το κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ, όπου εκείνη έμενε με τους γονείς της.

Το παιδί, σύμφωνα με το BBC, τελευταία φορά εθεάθη στην σκηνή του να κοιμάται και το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε η μητέρα της, το κορίτσι έλειπε μαζί με τον υπνόσακό του. Αυστραλιανά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι η οικογένεια της μικρής είχε ταξιδέψει στο απομακρυσμένο κάμπινγκ για να περάσουν εκεί το Σαββατοκύριακο. Οι Αρχές δεν είχαν δώσει πληροφορίες για το τι πιστεύουν ότι συνέβη στο κορίτσι, αλλά είχαν δεσμευτεί να «κινήσουν γη και ουρανό» για να το βρουν.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον έγραψε στο Twitter ότι «τα νέα είναι υπέροχα και ανακουφιστικά». «Οι προσευχές μας απαντήθηκαν. Ευχαριστώ τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην εύρεση της Κλιό και στη στήριξη της οικογένειάς της», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μόρισον.

https://twitter.com/ScottMorrisonMP/status/1455635192517849088?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA