Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 12χρονου κοριτσιού στην Ουαλία που πήγε στο νοσοκομείο έχοντας πόνους στο στομάχι και εν τέλει γέννησε ένα μωρό που είχε αποκτήσει από τον -κατά λίγα χρόνια μεγαλύτερο- ανήλικο αδερφό της. Σύμφωνα, δε, με τα ουαλικά Μέσα, το κορίτσι βιάστηκε όταν ήταν 11 χρονών από τον 14χρονο, τότε, αδερφό της!

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι 36χρονος ο απαγωγέας της 4χρονης Cleo - Τον έδειραν στο κελί

Στην υπόθεση που εκδικάστηκε σε δικαστήριο του Σουόνσι, ειπώθηκε, σύμφωνα με την walesonline, πως τα δύο αδέρφια μεγάλωσαν σε ένα «δυσλειτουργικό» περιβάλλον όπου οι γονείς ασκούσαν ελάχιστο έλεγχο, δημιούργησαν μια κουλτούρα «μυστικότητας και ψέματος» και όπου υπήρχαν «ασαφή σεξουαλικά όρια». Ο 16χρονος, πλέον, είχε δηλώσει προηγουμένως ένοχος σε δύο κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η ανήλικη διακομίστηκε στο νοσοκομείο και εκεί μία μαία τη ρώτησε προσεκτικά αν είχε κάνει σεξ με εκείνη να απαντά ότι δεν γνώριζε. Όταν τη ρώτησε αν είχε συναινέσει σε αυτό, η 12χρονη είπε ότι δεν ήταν σίγουρη. Η εισαγγελέας Τζορτζίνα Μπάκλεϊ ανέφερε στο δικαστήριο ότι δεν είναι σαφές κατά πόσον το κορίτσι είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν έγκυος.

Στην απολογία του ο 16χρονος είχε αναφέρει πως τσακωνόταν για πλάκα με την αδερφή του, όταν οι γονείς τους απουσίαζαν, και στη συνέχεια ανέβηκαν στην κρεβατοκάμαρα στον πάνω όροφο, όπου συνέχισαν το παιχνίδι, άρχισαν τα φιλιά, έβγαλαν τα ρούχα τους και έκαναν σεξ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ντιν Πούλινγκ, ο έφηβος είχε εκτεθεί τακτικά σε πορνογραφία στο σπίτι της οικογένειας από την ηλικία των 10 ετών.

Το κορίτσι, σε δήλωσή του που διαβάστηκε στο δικαστήριο, ανέφερε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της κι ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να ζήσει κανονικά, όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της κι εύχεται το μωρό να ζήσει μια άνετη ζωή.

Το δικαστήριο έθεσε τον έφηβο δράστη υπό διετή επιτήρηση ενώ θα παραμείνει στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων για τριάντα μήνες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA