Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι συνέβη κάτι τέτοιο» λέει ο Travis Scott για την τραγωδία με 8 νεκρούς και πολλούς τραυματίες σε συναυλία του στο Τέξας. O Travis Scott εκφράζει τη λύπη και την απογοήτευσή του για την ασύλληπτη τραγωδία στη διάρκεια της συναυλίας του στο Astroworld Festival. Λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία με 8 νεκρούς και ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τα αίτια της τραγωδίας, ο ράπερ μίλησε για το τραγικό συμβάν. 

Διαβάστε ακόμηTravis Scott: «Κάποιος έκανε ενέσεις σε άλλους με ναρκωτικές ουσίες» - Συγκλονίζει η έρευνα της Αστυνομίας

Σε ανάρτησή του χθες στο Instagram, ο Travis Scott έγραψε ότι ήταν «συντετριμμένος» και ότι προσπαθεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των οικογενειών των θυμάτων». Υποστήριξε ακόμη πως δεν γνώριζε τι συνέβαινε και «δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη σοβαρότητα της κατάστασης».

Τα σχετικά βίντεο που ανέβηκαν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν τους παρευρισκόμενους στη συναυλία να ουρλιάζουν συνεχώς και πολλούς να φωνάζουν «σταμάτα τη συναυλία» ενώ δεκάδες στριμώχνονταν στο μπροστινό μέρος της σκηνής, άλλοι δεν άντεξαν και κατέρρευσαν με τους παρευρισκόμενους να τους ποδοπατούν. Υπάρχουν, όμως, και βίντεο που δείχνουν τα ασθενοφόρα να μπαίνουν στο φεστιβάλ και άλλους να χορεύουν ασταμάτητα πάνω σε αυτά. 

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η αστυνομία αναμένει την έρευνα του ιατροδικαστή για να εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου των 8 ανθρώπων, την ώρα που οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενος «κάποιος να έκανε ενέσεις με ναρκωτικά στους νεαρούς».

Travis Scott: Δεν μπορούσα να φανταστώ τη σοβαρότητα της κατάστασης

«Οι θαυμαστές μου είναι όλος ο κόσμος για μένα και θέλω πάντα να τους αφήνω μια θετική εμπειρία», έγραψε ο ράπερ στην επίμαχη ανάρτησή του στο Instagram το Σάββατο. «Όποτε καταλαβαίνω ότι κάτι συμβαίνει, ξέρετε, σταματάω την συναυλία και ζητάω τη βοήθεια των αστυνομικών. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ τη σοβαρότητα της κατάστασης», πρόσθεσε. «Γι' αυτούς που χάθηκαν, προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε τις οικογένειές τους, ώστε να μπορέσουμε να τις βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε ο Travis Scott.

https://twitter.com/Sm_Tritip/status/1456862956105310212?ref_src=twsrc^tfw

Υποσχέθηκε επίσης στους θαυμαστές του ότι θα συνεχίσει να τους ενημερώνει για την έρευνα και τους είπε: «Συνεχίστε να κάνετε την προσευχή σας». Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ισχυρίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ότι ένας τρελός άνδρας έκανε ένεση με ναρκωτικά σε τουλάχιστον ένα άτομο εν μέσω του χάους που επικρατούσε εκείνη την ώρα στη συναυλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA