Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα επίθεση έκανε η Μεράλ Ακσενέρ στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η «λύκαινα», όπως αποκαλείται η Μεράλ Ακσενέρ, από το βήμα της Βουλής έστειλε νέο μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Αντί να κάνεις τον λεβέντη του γλυκού νερού από το βήμα, άνοιξε τα αυτιά σου και άκου προσεκτικά αυτό. Άκου για να έχεις μια ιδέα για τα δεινά του έθνους σου». Την ίδια ώρα οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Ντεβλέτ Μπατχσελί

Ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης ανέφερε: «Οι ανήθικες φήμες για την υγεία του προέδρου μας και η παρουσία ενός εχθρικού μετώπου, που παίζει παιχνίδια στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης, εκμεταλλευόμενη αυτό το θέμα, είναι μικροπρέπειες που δεν περνούν απαρατήρητες από εμάς», δήλωσε μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, προσθέτοντας ότι το μέγεθος των πολιτικών, οικονομικών και διπλωματικών επιθέσεων μεγαλώνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA