Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση επικρατεί στην Κύπρο μετά την απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Corey Manigault (Κόρευ Μάνιγκολτ), έξω από κλαμπ στη Λευκωσία. Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. 

Διαβάστε ακόμη: ΝΒΑ - Ξύλο στο Ντιτρόιτ: Αποβλήθηκε ο ΛεΜπρον Τζέιμς μετά από αγκωνιά - Ασυγκράτητος ο αιμόφυρτος Στιούαρτ

Σύμφωνα με το sigmalive.com, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 46χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όλα ξεκίνησαν στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέσπασε άγριος καβγάς έξω από το κλαμπ και ο μπασκετμπολίστας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή δημοσίευσε το cyprustimes.com

Στο σημείο με πληροφορίες, για την επίθεση οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμα δύο άτομα. Ταυτόχρονα «ξεσκονίζουν» τις κάμερες από την περιοχή και παίρνουν μαρτυρίες από κατοίκους. Ο Corey Manigault εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA