Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά τις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν το Σαββατοκύριακο για φθηνό ψωμί στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να δείξουν πως η οικονομία της χώρας είναι σε σταθερή κατάσταση και πως η ζωή... θέλει καλοπέραση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία - τουρκική λίρα: Ουρές για φθηνό ψωμί κάνουν οι Τούρκοι αλλά ο Ερντογάν ζητά να αναγνωριστούν τα Κατεχόμενα

Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ  στην Αλεξανδρούπολη.

Η δε εφημερίδα Sabah μιλά για ένταση στα σύνορα, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε οπλαποθήκη των ΗΠΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA