Παρά τις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν το Σαββατοκύριακο για φθηνό ψωμί στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να δείξουν πως η οικονομία της χώρας είναι σε σταθερή κατάσταση και πως η ζωή... θέλει καλοπέραση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια.
Διαβάστε ακόμη: Τουρκία - τουρκική λίρα: Ουρές για φθηνό ψωμί κάνουν οι Τούρκοι αλλά ο Ερντογάν ζητά να αναγνωριστούν τα Κατεχόμενα
Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη.
Η δε εφημερίδα Sabah μιλά για ένταση στα σύνορα, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε οπλαποθήκη των ΗΠΑ
- Ποιος είναι ο τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα
- Οι πρώτες προβλέψεις για τον καιρό του Πάσχα: Έρχονται χαμηλότερες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις
- Όταν η Λόλα Νταϊφά έλεγε ότι είδε τα κλεμμένα της κοσμήματα σε εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη
- Η Γέφυρα του Μάγκα στον Πειραιά που χώριζε δύο κόσμους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.