Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με πυροβολισμούς και νεκρούς σε σχολείο συγκλονίζει τις ΗΠΑ μετά την επίθεση 15χρονου μαθητή που δολοφόνησε ένα 16χρονο αγόρι και δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 17 ετών και τραυμάτισε άλλους οκτώ σε σχολείο στο Μίσιγκαν. Την ίδια στιγμή βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει πως η ψυχραιμία μαθητών απέτρεψε από το να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η λίστα του ανήλικου δολοφόνου.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: 15χρονος άνοιξε πυρ σε Λύκειο στο Μίσιγκαν - Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε αρχικά στο TikTok και στη συνέχεια αναπαράχθηκε και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ο 15χρονος υποδυόμενος τον αστυνομικό - που υποτίθεται έχει βρεθεί εκεί μετά τους πυροβολισμούς-, προσπαθούσε να πείσει μαθητές να του ανοίξουν την πόρτα και να μπει στην αίθουσα.

https://twitter.com/JuBug89/status/1465812651423027203?ref_src=twsrc^tfw

Οι ανήλικοι, που διατηρούν την ψυχραιμία τους, τον ακούν, ωστόσο όπως ακούγεται να λέει ένας μαθητής «δεν το ρισκάρουμε τώρα να βγούμε έξω». Όμως κάπου εκεί ο δολοφόνος έκανε το λάθος. Η φράση του «bro» στην παραίνεσή του να του ανοίξουν τη πόρτα, ξενίζει για έναν αστυνομικό και τους τους κάνει όλους να καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά. 

«Είπε μπρο. Συναγερμός» φωνάζει ένας από τους μαθητές και ξαφνικά τα παιδιά αρχίζουν έντρομα να αποχωρούν από την αίθουσα. Για καλή τους τύχη δεν άνοιξαν την πόρτα που όπως όλα δείχνουν από πίσω βρισκόταν ο δολοφόνος.

 

https://twitter.com/SharkAttack724/status/1465851710417559558?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA