Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άλεκ Μπάλντουιν παραδέχτηκε ότι η καριέρα του ως ηθοποιός μπορεί να έχει τελειώσει μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας Rust. «Θα μπορούσε να είναι έτσι», είπε ο 63χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC News, προσθέτοντας ότι δεν τον απασχολεί. 

Διαβάστε ακόμη: Αλεκ Μπάλντουιν: Ανατροπή με την υπόθεση - Στο σενάριο δεν προβλεπόταν εκπυρσοκρότηση όπλου, σύμφωνα με αγωγή

Ο Μπάλντουιν πρόσθεσε ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη στο δυστύχημα της 21ης Οκτωβρίου στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο Νέο Μεξικό. «Κάποιος έβαλε μια πραγματική σφαίρα σε ένα όπλο», είπε. «Ξέρω ότι δεν είμαι εγώ». Και συμπλήρωσε: «Είμαι υπέρ του να κάνουμε οτιδήποτε για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο».

Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά το θανατηφόρο επεισόδιο, με εξαίρεση μια σύντομη δήλωση τον Οκτώβριο, σε μια προσπάθεια να απομακρύνει τους παπαράτσι που δεν άφηναν σε ησυχία την οικογένειά του. Η κυρία Χάτσινς, 42 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο μετά τον πυροβολισμό - αλλά αργότερα υπέκυψε από τα τραύματά της. Τραυματίστηκε επίσης ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, 48 ετών. Οι έρευνες συνεχίζονται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA