Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε μόλις 3 λεπτά CEO εταιρείας που δραστηριοποιείται σε στεγαστικά δάνεια προχώρησε στην απόλυση 900 εργαζομένων. «Η απασχόλησή σας εδώ σταματάει αυτή την στιγμή», είπε ο διευθύνων σύμβουλος μέσω Zoom. 

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Ζάμπλουτος συλλέκτης επιστρέφει 180 κλεμμένα έργα και αρχαιότητες – Και ελληνικά ανάμεσά τους

Ο CEO της Better.com, Vishal Garg επικαλέστηκε ως λόγο απόλυσης τη μειωμένη αποδοτικότητα και τη μειωμένη παραγωγικότητα των 900 εργαζομένων ανακοινώνοντάς τους πως απολύονται.  «Εάν συμμετέχετε σε αυτή την κλήση, τότε βρίσκεστε στην άτυχη ομάδα, η οποία πρόκειται να απολυθεί. Η απασχόλησή σας εδώ σταματάει αυτή την στιγμή» ακούγεται να λέει ο Garg, σύμφωνα με βίντεο που διέρρευσε.

https://twitter.com/litcapital/status/1467594914556956672?ref_src=twsrc^tfw

Όπως αναφέρει το CNN, ο αριθμός των υπαλλήλων που απομακρύνθηκαν από την εταιρεία ισούται με το 9%. Ένας από τους εργαζόμενους, ο οποίος έχασε τη δουλειά του λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, βιντεοσκόπησε την ομαδική κλήση και τη δημοσίευσε στα social media προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA