Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η απίστευτη χειροδικία δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, ο οποίος χαστούκισε και απώθησε βίαια τεχνικό επειδή θεώρησε πως καθυστερούσε να του φτιάξει το μικρόφωνο!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έπαιρνε ο δημοσιογράφος του Haber Turk, Μουχαρέμ Σαρικαγιά, από τη δήμαρχο της πόλης Γκαζιαντέπ. Σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, έχει καταγραφεί η στιγμή που ο 60χρονος δημοσιογράφος, εκνευρισμένος που ο τεχνικός δεν είχε τελειώσει με τις ρυθμίσεις που έκανε στον ήχο, του έριξε ένα χαστούκι!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η δήμαρχος της πόλης Γκαζιαντέπ, η οποία προέρχεται από το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνέχισε κανονικά τη συνέντευξη χωρίς να σχολιάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοσιογράφου.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφού ο τεχνικός ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά, ο Τούρκος δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη και από το θύμα του και από τη δήμαρχο μπροστά στην οποία σημειώθηκε το επεισόδιο.

Η Ενωση Δημοσιογράφων της Τουρκίας καταδίκασε το περιστατικό και με ανακοίνωσή της ανέφερε: «Καταδικάζουμε την άσχημη ενέργεια του δημοσιογράφου Μουχαρέμ Σαρίκαγια κατά του τεχνικού ήχου Αχμέτ Ντεμίρ. Αναμένουμε από τον Σαρίκαγια μία συγγνώμη».

Εκ των υστέρων και ενώ το βίντεο έγινε viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας, o δημοσιογράφος της HABERTURK ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο ο τεχνικός δήλωσε πως θα υποβάλει μήνυση. Ωστόσο ορισμένοι χρήστες στο Twitter ανέφεραν σε αναρτήσεις τους ότι η συγγνώμη του Σαρίκαγια δεν ήταν αρκετή και ότι θα έπρεπε να αποκλειστεί από το επάγγελμα. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως το κανάλι τερμάτισε την συνεργασία του με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA