Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κέιτ Μίντλετον, πρωταγωνίστησε στην εκδήλωση πιο διοργανώθηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ντυμένη στα κόκκινα, έπαιξε πιάνο δημοσίως για πρώτη φορά και εντυπωσίασε το κοινό, αλλά και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα - Χριστούγεννα στο Mega: Το Twitter υποκλίθηκε στη «μεγάλη» κυρία του ελληνικού τραγουδιού

Στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε ο Τομ Γουόκερ ο οποίος τραγούδησε το «For Those Who Can’t Be Here» (σ.σ. Για Όσους Δεν Μπορούν Να Βρίσκονται Εδώ). Το κομμάτι γράφτηκε από τον Γουόκερ για να τιμήσει τους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο Γουόκερ είπε πως η Κέιτ Μίντλετον «πέτυχε διάνα» παίζοντας πιάνο. Μάλιστα, δεν γνώριζε πως η Μίντλετον έπαιζε πιάνο μέχρι που αποφάσισαν να συνεργαστούν. Την ιδέα για τη συνεργασία την είχε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον όταν άκουσε τον Γουόκερ να τραγουδάει το «For Those Who Can’t Be Here» σε φιλανθρωπική εκδήλωση. 

Η εκπομπή που μεταδόθηκε από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV είχε τίτλο «Βασιλικά Κάλαντα: Μαζί σε μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία». Μαγνητοσκοπήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα. Ο Γουόκερ ανέφερε πως έκαναν πρόβες για το τραγούδι κοντά στις δέκα φορές και έπειτα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εξασκήθηκε από μόνη της για να τελειοποιήσει την εμφάνισή της.

«Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους εκεί έξω που υποστήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κοινότητές τους. Επίσης θέλουμε να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί και δεν είναι τόσο εμφανείς», δήλωσε η Κέιτ Μίντλετον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA