Μενού
  • Α-
  • Α+

Το προσωπικό του αεροδρομίου στον Μαυρίκιο εντόπισε ένα νεογέννητο αγοράκι εγκαταλελειμμένο στην τουαλέτα του κάδου σκουπιδιών της τουαλέτας ενός αεροπλάνου της εταιρείας Air Mauritius. Συνελήφθη μια 20χρονη από τη Μαδαγασκάρη, με την υποψία ότι γέννησε στην πτήση. 

Διαβάστε ακόμη: Αλάσκα: To σπαρακτικό σημείωμα μητέρας που εγκατέλειψε το μωρό της επειδή δεν μπορεί να το μεγαλώσει

Το αεροπλάνο της Air Mauritius, το οποίο έφτασε από τη Μαδαγασκάρη, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Sir Seewoosagur Ramgoolam την 1η Ιανουαρίου.Οι αξιωματικοί του αεροδρομίου έκαναν την ανακάλυψη όταν έλεγξαν το αεροπλάνο για έναν τελωνειακό έλεγχο ρουτίνας. Τότε, παρατήρησαν ότι υπήρχαν χαρτιά γεμάτα αίματα στον κάδο και τυλιγμένο σε αυτά ένα νεογέννητο αγοράκι. Η αστυνομία διέταξε τον έλεγχο όλων των επιβατών. 

Η γυναίκα που υποπτευόταν ότι ήταν η μητέρα του παιδιού, η οποία αρχικά αρνήθηκε ότι το αγόρι ήταν δικό της, υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση που επιβεβαιώθηκε ότι μόλις είχε γεννήσει.Τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση στο νοσοκομείο. Τόσο η ίδια όσο και το μωρό λέγεται ότι είναι καλά. Η γυναίκα από τη Μαδαγασκάρη, που έφτασε στον Μαυρίκιο με άδεια εργασίας δύο ετών, θα ανακριθεί μετά την αποφυλάκισή της από το νοσοκομείο και θα κατηγορηθεί για εγκατάλειψη νεογέννητου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA