Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα αδέρφια Μπογκντάνοφ, οι εκκεντρικοί δίδυμοι σταρ της γαλλικής τηλεόρασης, πέθαναν μέσα σε μία εβδομάδα έχοντας νοσήσει από κορονοϊό. Ο Ιγκόρ Μπογκντάνοφ πέθανε την Δευτέρα (3/1), έξι ημέρες μετά τον θάνατο του δίδυμου αδερφού του, Γκρίτσκα, σε νοσοκομείο του Παρισιού στις 28 Δεκεμβρίου. Τα δύο αδέρφια που είχαν γίνει γνωστά τη δεκαετία του 1980 ήταν ανεμβολίαστα

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης

«Με ειρήνη και αγάπη, περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του και την οικογένειά του, ο  Ιγκόρ Μπογκντάνοφ έφυγε για το φως τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022», αναφέρει δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την οικογένεια του Μπογκντάνοφ  μέσω του ατζέντη του, σύμφωνα με τη Sun. Άφησε πίσω την πρώην σύζυγό του, τη συγγραφέα Αμελί και τα έξι παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CWXAWpMoCas/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γκρίτσκα Μπογκντάνοφ είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 15 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα με τον αδερφό του, από επιπλοκές της COVID-19. Κανέναν από τα δύο αδέρφια δεν είχε εμβολιαστεί. «Ο Γκρίτσκα, όπως ο Ιγκόρ, δεν ήταν αντιεμβολιαστής για τους άλλους, μόνο για τον εαυτό του. Όντας πολλοί αθλητικοί και οι δύο χωρίς γραμμάριο λίπους στο σώμα τους, πίστευαν ότι το εμβόλιο θα είχε μεγαλύτερο ρίσκο στην περίπτωσή τους. Δεν αρρώσταιναν ποτέ» είπε ο Λυκ Φερί, καθηγητής Φιλοσοφίας και πρώην υπουργός Παιδείας στη Le Monde. 

https://www.instagram.com/p/BvEJfaJBEug/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιγκόρ και Γκρίτσκα Μπογκντάνοφ έφυγαν από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Είχαν γίνει γνωστοί για τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις και τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες είχαν υποβληθεί. Ωστόσο οι ίδιοι αρνούνταν πεισματικά πως είχαν κάνει πλαστικές. 

https://www.instagram.com/p/Bmp_lxOhOrz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γεννήθηκαν στο Γκερς το 1949 και είχαν γίνει διάσημοι τη δεκαετία του 1980 στη γαλλική τηλεόραση, χάρη στη γοητευτική εμφάνισή τους, ανέφερε η Le Figaro. Το αστέρι τους έλαμψε στην σειρά επιστημονικής φαντασίας «Temps X» του 1979, η οποία ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και προβλήθηκε για 8 χρόνια. Στην εκπομπή φορούσαν στολές κοσμοναυτών και μετέδιδαν επιστημονικά στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/BfWLHKIgsFD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2002 παρουσίασαν ένα εβδομαδιαίο τηλεοπτικό σόου με το όνομα «Rayon X» στο κανάλι France 2. Και τον Αύγουστο του 2004 παρουσίασαν ένα ειδικό πρόγραμμα 90 λεπτών για την κοσμολογία. Η εμμονή των αδερφών με τις πλαστικές επεμβάσεις ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990. Ο κόσμος... σοκαρίστηκε όταν εμφανίστηκαν το 2010 σε ηλικία 60 ετών σε πάρτι της Chopard καθώς ήταν εμφανέστατη η αλλαγή στα πρόσωπά τους από τα εμφυτεύματα. 

https://www.instagram.com/p/Bb-dS9Ynyef/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA