Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα πυροβολισμών έπεσε η ανιψιά του αδικοχαμένου Τζορτζ Φλόιντ την πρώτη ημέρα του 2022. Βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμά της στο Χιούστον, όταν δέχτηκε τα πυρά αγνώστων λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα. Ο μπαμπάς της Αριάννα Ντιλέιν, Ντέρεκ αποκάλυψε πως άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα και πυροβόλησαν το κορίτσι. «Μπαμπά με χτύπησαν» την άκουσε να λέει. «Όταν είδα το αίμα συνειδητοποίησα ότι είχαν πραγματικά χτυπήσει την κόρη μου. Δεν είχε καταλάβει τι συμβαίνει. Κοιμόταν».

Διαβάστε ακόμη: James Bond: Βρέθηκε 25 χρόνια μετά η κλεμμένη Aston Martin DB5 που οδηγούσε στο Goldfinger 

Η μητέρα της, την οδήγησε στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με την κατάστασή της να κρίνεται για την ώρα σταθερή. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η οικογένειά της, φέρει τραύματα στον πνεύμονα και το νεφρό καθώς και τρία σπασμένα πλευρά. Η αστυνομία του Χιούστον προχωρά τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τον ύποπτο (ή τους υπόπτους) που βρίσκονται πίσω από την επίθεση. Ο πατέρας του κοριτσιού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που το παιδί του είναι ζωντανό ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά των τοπικών αρχών που έφτασαν στο σημείο περίπου στις 7 π.μ. δηλαδή 4 ώρες μετά τους πυροβολισμούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA