Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέθανε στα 26 της χρόνια η Τζόρνταν Κασμάϊερ, πρωταγωνίστρια στο ριάλιτι «16 and pregnant». Στο ριάλιτι η Τζόρνταν αντιμετώπιζε την ανεργία, την έλλειψη στέγης και την τότε αποκήρυξη της οικογένειάς της μετά την απόφασή της να συνεχίσει τη σχέση με τον Τέιλορ, τον οποίο οι γονείς της δεν ενέκριναν. Η προσωπική της ζωή συνέχισε να έχει προβλήματα και εκτός κάμερας, όταν το 2015 υπέγραψε για να δοθούν τα προσωρινά δικαιώματα επιμέλειας της κόρης της στην μητέρα του Τέιλορ.

Διαβάστε ακόμη: Κατάρ: Βρέφος 20 ημερών πέθανε από λοίμωξη «χτυπημένο» από κορονοϊό

Αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού και συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών δύο χρόνια αργότερα, σύμφωνα με το Deadline.Πριν από τον ξαφνικό θάνατό της, ωστόσο, είχε αλλάξει τη ζωή της και πρόσφατα είχε γιορτάσει έναν χρόνο νηφάλια.

https://www.instagram.com/p/BLT12yrjQFV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χθες το βράδυ έλαβα ένα τηλεφώνημα που κανείς γονιός δεν θέλει να λάβει ποτέ. Η μεγαλύτερη αγαπημένη μου κόρη, η Τζόρνταν έφυγε από τη ζωή, ήταν μόλις 26 ετών. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Κανένας γονιός δεν πρέπει ποτέ να χάσει το παιδί του, ΠΟΤΕ», έγραφε στην ανάρτησή του ο θετός πατέρας της χωρίς να αποκαλύπτει την αιτία θανάτου της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA