Μενού
  • Α-
  • Α+

Παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί η έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού με τις αμερικανικές Αρχές να ανακοινώνουν ότι απήγγειλαν κατηγορίες σε δύο νοσοκόμες από το Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης, οι οποίες φέρονται να πωλούσαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της Covid-19, αποκομίζοντας σχεδόν 1,5 εκατομμύριο δολάρια από την φάμπρικα που είχαν στήσει!

Η Τζούλι Ντεβουόνο και η Μαρίσα Ουράρο κατηγορούνται ότι καταχωρούσαν ονόματα των ανεμβολίαστων πελατών τους στη βάση δεδομένων της Πολιτείας για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, χρεώνοντας 220 δολάρια ανά ενήλικα και 85 δολάρια ανά παιδί για τις «υπηρεσίες» τους. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Αστυνομία βρήκε 900.000 δολάρια σε μετρητά κι ένα λογιστικό βιβλίο που έδειχνε ότι οι δυο νοσοκόμες τους είχαν αποκομίσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022 από την εγκληματική τους δραστηριότητα, σύμφωνα με το ABC News που μετέδωσε την είδηση. Τελικά, οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν όταν επιχείρησαν να πουλήσουν πλαστό πιστοποιητικό σε έναν μυστικό πράκτορα που τις ξεσκέπασε...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA