Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκότωσε τα δύο ετεροθαλή του αδέρφια για να τα ελευθερώσει από τον σατανά και την κόλαση. Ενας 17χρονος στην κομητεία Οσγκοντ 60 χιλιόμετρα από την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, σκότωσε την ετεροθαλή αδελφή του Desiree McCartney 23 μηνών και τον θετό αδελφό του Nathaniel Ritz 11 μηνών σε μια υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη. Ο έφηβος καταδικάστηκε σε 100 χρόνια φυλάκιση, από 50 έτη για κάθε δολοφονία, τις οποίες διέπραξε όταν ήταν 13 χρονών.

Ο εισαγγελέας της κομητείας Ripley Richard Hertel είπε ότι ο Nickalas Kedrowitz είπε στους ντετέκτιβ ότι «ελευθέρωνε τα αδέρφια του από την κόλαση». Ο δικαστής διέταξε να διεκπεραιωθεί η υπόθεση του Kedrowitz σε δικαστήριο ενηλίκων παρά τα επιχειρήματα του δικηγόρου του ότι ο έφηβος έχει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η Desiree βρέθηκε νεκρή αφού ο Kedreowitz αφέθηκε να φροντίζει το μικρό παιδί. Είπε στη μητέρα του ότι το κοριτσάκι «δεν ανέπνεε σωστά» σύμφωνα με το Fox 19. Στις 20 Ιουλίου εκείνης της χρονιάς (2017) ο Kedrowitz έβαζε τον Nathaniel στο κρεβάτι και ισχυρίστηκε ότι το παιδί σταμάτησε να κινείται. Πιστεύεται επίσης ότι ακρωτηρίασε ένα γατάκι σε ένα συγγενικό του σπίτι. Ο Kedrowitz είπε ότι «ελευθέρωσε τα αδέρφια του από τον σατανά» κατά τη διάρκεια μιας ψυχολογικής αξιολόγησης, σύμφωνα με τη New York Post.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA