Μενού
  • Α-
  • Α+

O 19χρονος Μάθιου Σέλμπι δήλωσε ένοχος τη Δευτέρα (7 Φεβρουαρίου) ενώπιον δικαστηρίου, για το φόνο της 15χρονης αδελφής του, Αμάντα Σέλπμι στις 31 Ιουλίου του 2021.

Διαβάστε επίσης: Ιράν: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του περιφερόταν με το κεφάλι κι έβγαζε selfie

Ο Μάθιου Σέλμπι είχε συλληφθεί αφού η αστυνομία είχε κληθεί στο πάρκο Τάι Μόουρ στην περιοχή Τόουγουιν στη βόρεια Ουαλία, όπου βρήκαν νεκρή την 15χρονη αδελφή του, Αμάντα Σέλμπι. Έκτοτε αναμενόταν η δίκη του 19χρονου Μάθιου, ο οποίος μέσω ζωντανής σύνδεσης με τη δικαστική αίθουσα ομολόγησε την ενοχή του για τον φόνο.

Ο εισαγγελέας Ίαν Άνσγουορθ δήλωσε πως δέχθηκαν την ομολογία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατόπιν αναφοράς ειδικών ψυχιάτρων που εξέτασαν τον Μάθιου και σε αυτό συναίνεσε και ο δικαστής Ρις Ρόουλαντς ενώ ο δικηγόρος του εναγόμενου δήλωσε πως θα γίνουν περαιτέρω ψυχιατρικές εξετάσεις πριν την επόμενη δίκη στις 18 Μαρτίου. 

«Η Αμάντα ήταν μία αξιαγάπητη κόρη και εγγονή. Ήταν στοργική, συμπονετική και βοηθούσε πάντα τους άλλους. Μας λείπει τρομερά». δήλωσε η οικογένεια της Αμάντα Σέλμπι μέσω της ουαλικής αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA