Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Linda Evangelista ήταν το μοντέλο χαμαιλέοντας. Είτε ξανθιά, είτε μελαχρινή, είτε κοκκινομάλλα μεσουρανούσε στα catwalks και είχε μείνει στην Ιστορία των μοντέλων με την ατάκα της ότι δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της για λιγότερα από 10.000 δολάρια. Ομως, η χρυσή εποχή του μόντελινγκ σε σχέση με τη σημερινή διαφέρει πολύ για τη Linda Evangelista, που ανήκε στην 6άδα των super models. 

Διαβάστε ακόμηΤζο Μπάιντεν: Διόρισε ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή ως διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων - Αντιδράσεις από Ρεπουμπλικάνους

Μετά τα αμέτρητα εξώφυλλα, τα χιλιάδες χιλιόμετρα στις πασαρέλες, η Linda Evangelista, πλέον, είναι ένας άλλος άνθρωπος: Ζει στη σκιά του εαυτού της και έχει κλειστεί στο σπίτι της εδώ και 5 χρόνια, μετά τις αποτυχημένες επεμβάσεις. «Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι, να κρύβομαι και να ντρέπομαι για το ποια είμαι. Δεν μπορώ να νιώθω άλλο αυτόν τον πόνο», ανέφερε η Linda Evangelista στο περιοδικό People, δηλώνοντας «έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της».

Linda Evangelista: «Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου»

Η 56χρονη Linda θεωρούσε ότι τα χρήματα που έδωσε για τις πλαστικές επεμβάσεις θα ήταν μία επιτυχημένη επένδυση. Ομως, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ότι θα την παραμορφώσουν. Στη συνέντευξή της στο People, η Linda Evangelista αναφέρει ότι οι παρενέργειες είναι εμφανείς, με το πρόσωπό της να έχει παραμορφωθεί. Η Linda Evangelista είχε καταθέσει και μήνυση, διεκδικώντας 50 εκατομμύρια δολάρια από τους γιατρούς που την παραμόρφωσαν. 

https://www.instagram.com/p/CaDM75RJZ6I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος, το σώμα μου παραμορφωνόταν και φαινόταν κρεμασμένο. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα και να γυμναστώ, όμως τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι πάσχω από υπερπλασία του λίπους και θα χρειαστώ κρυολιπόλυση. Έκανα τρεις νομίζω και ακόμα δεν είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα», δήλωσε το άλλοτε σούπερ μόντελ.

Linda Evangelista: Δεν κοιτάζομαι καν στον καθρέφτη

Η Linda Evangelista δεν μπορεί ούτε τα ρούχα της να φορέσει, αν από μέσα δεν φοράει μία ειδική ζώνη. Όταν το ύφασμα έρχεται σε επαφή με κάποια σημεία του σώματός της, αιμορραγεί. «Το λίπος είναι σκληρό σε κάποια σημεία, μου έχει κάνει εξογκώματα, τα οποία όταν ακουμπάνε σε κάποιο ύφασμα και δημιουργείται τριβή, ματώνω. Δεν μπορώ πλέον, ούτε να σηκώσω ψηλά τα χέρια μου, με πονάνε.

https://www.instagram.com/p/CaDMK_RJx3-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν κοιτάζομαι πλέον, στον καθρέφτη. Αυτό που βλέπω δεν είμαι εγώ», δήλωσε ο άλλοτε χαμαιλέοντας και αγαπημένη μούσα του Gianni Versace. Πλέον, δηλώνει κατά των πλαστικών επεμβάσεων και λέει ότι «αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα τίποτα. Γιατί να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα στους εαυτούς μας; Γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα γεράσω. Αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου πλέον».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA