Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση προκλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στη Γερμανία όταν μία δημοσιογράφος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής. Ο λόγος για την Γερμανίδα δημοσιογράφο, Κλάρα Πφέφερ, η οποία ενώ μιλούσε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, έχασε τις αισθήσεις της. Ευτυχώς ήταν δίπλα της ο Χριστιανοδημοκράτης πολιτικός Ζεπ Μίλερ, ο οποίος και την συγκράτησε πριν πέσει στο έδαφος.

Η εκπομπή διακόπηκε άρον άρον για να παρασχεθούν στη δημοσιογράφο οι πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενη στη λιποθυμία της, είπε πως οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν είχε φάει πρωινό ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του. «Μάλλον ήταν μια λιποθυμία. Δεν θυμάμαι τι συνέβη, ένιωσα να έχω «φύγει» για «ένα ή δύο λεπτά», είπε η Γερμανίδα δημοσιογράφος ενώ ευχαρίστησε τον πολιτικό που έσπευσε να την βοηθήσει. Πρόσθεσε επίσης ότι θα υποβληθεί σε γενικό τσεκ απ και θα επανέλθει δριμύτερη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA