Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την έναρξη των συγκρούσεων στην Ουκρανία με τη Ρωσία να ανακοινώνει νωρίς το πρωί της Πέμπτης, την εισβολή της στη χώρα. Μάλιστα, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, χτύπημα από οβίδα φέρεται να δέχτηκε τουρκικό πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία. Με βάση τις πληροφορίες που διαρρέουν, το πλοίο Yasa Jupiter με σημαία των Νήσων Μάρσαλ χτυπήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ αναχωρούσε από την Οδησσό και κατευθυνόταν προς τη Ρουμανία. Το πλοίο υπέστη ζημιές, ωστόσο δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Twitter της Γενικής Διεύθυνσης Ναυτιλιακών Υποθέσεων της Τουρκίας αναφέρεται ότι: «Μετά την πληροφορία ότι βόμβα έπληξε το υπό σημαία Νήσων Μάρσαλ τουρκικής ιδιοκτησίας πλοίο Yasa Jupiter στα ανοικτά των ακτών της Οδησσού, η οποία έφτασε στο Κύριο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, δεν υπήρξε αίτημα για βοήθεια και δηλώθηκε ότι το πλοίο βρισκόταν σε διέλευση προς τα ρουμανικά χωρικά ύδατα. Έγινε γνωστό ότι δεν υπήρξε απώλεια ζωής και ότι είναι ασφαλές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA