Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Μαριούπολη για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Star» βρέθηκε ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου ο οποίος μαζί με το συνεργείο του κάλυπταν τις εξελίξεις μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Όπως, όμως, ο ίδιος ενημέρωσε αργά τη νύχτα της Πέμπτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram αναγκάστηκαν να φύγουν από την περιοχή αφού τα ξενοδοχεία έκλεισαν καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως η Μαριούπολη «μάλλον θα πέσει μέχρι τα ξημερώματα».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Μαριούπολη και πήγαν στο Κίεβο όπου βρήκαν καταφύγιο στην ελληνική πρεσβεία εκεί. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον πρόξενο που τους φιλοξενείς καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαν που να μείνουν δεδομένου πως και στο Κίεβο επικρατούν οι ίδιες συνθήκες (πληροφορίες αναφέρουν πως επίκειται και εκεί επίθεση του ρωσικού στρατού) και δεν θα είχαν που να μείνουν. Επιπλέον, ο δημοσιογράφος έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους το «κρεβάτι» του για απόψε το οποίο είναι ένα χαρτόκουτο στο πάτωμα της πρεσβείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA