Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ουκρανία φλέγεται αυτή την ώρα και οι μάχες σε αέρα και έδαφος είναι σφοδρές. Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε πως γύρω στα μεσάνυχτα κατέρριψε ένα ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν 150 άτομα και ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Σουχόι Su-25 κοντά στην περιοχή Καλίνιβκα.

Νωρίτερα ο αρχηγός της ουκρανικης πολεμικής αεροπορίας, πριν από λίγη ώρα, ανακοίνωσε πως οι ουκρανικές δυνάμεις κατεριψαν, νοτίως του Κιέβου, ένα θηριώδες ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου Ilyushin-76 το οποίο ήταν γεμάτο με αλεξιπτωτιστές. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί από κάποια άλλη πηγή ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθύνθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στους συμπατριώτες του, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, υπογραμμίζοντας ότι η νύχτα θα είναι πιο δύσκολη σε σύγκριση με τις προηγούμενες ώρες και εκτιμώντας ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις θα επιχειρήσουν άμεσα να καταλάβουν το Κίεβο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA