Το Χάρκοβο είναι η πόλη, η οποία «ακουμπά» στη Ρωσία και δέχεται την σφοδρότερη επίθεση από τους Ρώσους εισβολείς, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν έχει πέσει. Αυτό αναφέρει σε μήνυμά του ο περιφερειακός διοικητής της πόλης της βορειοανατολικής Ουκρανίας στο Telegram. Μάλιστα, αναφέρει ότι όχι μόνο δεν έχει πέσει σε ρωσικά χέρια, αλλά «έχει καθαριστεί πλήρως από τον εχθρό».
Η Ουκρανία έχει τον πλήρη έλεγχο της πόλης Χάρκοβο, στο βορειοανατολικό τμήμα της, δήλωσε σήμερα ο περιφερειακός διοικητής με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσής του. «Ο έλεγχος του Χαρκόβου είναι απόλυτα δικός μας! Οι ένοπλες δυνάμεις, η Αστυνομία και οι δυνάμεις άμυνας εργάζονται (γι αυτό) και η πόλη έχει καθαριστεί πλήρως από τον εχθρό», έγραψε στο Telegram ο Ολεχ Σινεγκούμποφ.
Την ίδια στιγμή, και το Κίεβο στέλνει μήνυμα σθεναρής αντίστασης στον κατακτητή. Οι σειρήνες συνεχίζουν να ηχούν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, ενώ οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν αφήνουν τα όπλα και αποκρούουν με όλους τους τρόπους τους Ρώσους.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.