Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαραθώνιο διπλωματικό επαφών έχει ξεκινήσει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες ταξίδεψε στη Μόσχα και από 'κει στο Βερολίνο προκειμένου να αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στη Ρωσία και το ΝΑΤΟ για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ναφτάλι Μπένετ συναντήθηκε αργά το βράφυ του Σαββάτου (5/3) με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς, τον οποίο και ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Στο επίκεντρο της 90λεπτης συνάντησης ήταν τα αποτελέσματα των συνομιλιών που είχε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα». Οι δύο άνδρες «συμφωνήθηκε να παραμείνουν σε στενή επαφή για το θέμα – κοινός στόχος παραμένει ο τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία το συντομότερο δυνατό. Θα εργαστούμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Καγκελαρίας.

Τη συνάντηση του καγκελάριου Όλαφ Σολτς με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Χεμπεστράιτ, αναρτώντας φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο ηγετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA