Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ελον Μασκ άλλαξε το όνομά του σε Elona αφού ο Τσετσένος πολέμαρχος Ραμζάν Καντίροφ, το πρωτοπαλίκαρο του Βλαντίμιρ Πούτιν που φέρεται να βρίσκεται σε ουκρανικό έδαφος κι απειλεί τους Ουκρανούς απάντησε σε μια ανάρτηση όπου ο Μασκ προκαλούσε τον Ρώσο πρόεδρο σε μια μάχη. Νωρίτερα ο Καντίροφ τον είχε προσφωνήσει με αυτό το όνομα.

Διαβάστε ακόμη: Νατάσα Μπάσετ: Ποια είναι η νέα 27χρονη σύντροφος του Έλον Μασκ

Ο Καντίροφ με ανάρτηση στο Telegram προειδοποίησε τον επικεφαλής της SpaceX ότι δεν έχει τύχη με τον Πούτιν: «Ελον Μασκ, μια συμβουλή. Μην συγκρίνεις τη δύναμή σου με εκείνη του Πούτιν. Βρίσκεστε σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες». Παράλληλα, ο Καντίροφ έγραψε στον Μασκ ότι ο Ρώσος πρόεδρος «θα πλακώσει στο ξύλο, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο». Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, ο Τσετσένος ηγέτης συνέχισε λέγοντας ότι ο Μασκ θα πρέπει να... κάνει μπράτσα για να μετατραπεί από τον θηλυπρεπή Ελόνα στον βίαιο Ελον που πρέπει μεταμορφωθεί για να πολεμήσει τον Πούτιν κι απαρίθμησε σχολές πολεμικών τεχνών στην Τσετσενία, όπου μπορούν να του μάθουν τα... κόλπα! «Θα επιστρέψει από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας ως ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, η Ελόνα, δηλαδή ο Ελον», είπε ο Καντίροφ τελειώνοντας την επίθεσή του στον Μασκ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά μια τέτοια εξαιρετική εκπαίδευση θα μου έδινε πάρα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Αν φοβάται να τσακωθεί, θα συμφωνήσω να χρησιμοποιήσω μόνο το αριστερό μου χέρι και δεν είμαι καν αριστερόχειρας» απάντησε στον Καντίροφ ο Ελον Μασκ. Μάλιστα, ο Mr. Tesla είχε στείλει μήνυμα από το Twitter και στο Κρεμλίνο για το αν αποδέχεται την μάχη ο Πούτιν, αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση...

Ο Καντίροφ επανήλθε και... χαιρέτισε την απόφαση του Μασκ να αλλάξει το όνομά του σε Ελόνα, γράφοντας: Λοιπόν, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Η Ilona είναι ένα πολύ όμορφο όνομα, χαριτωμένο, εκλεπτυσμένο. Χαίρομαι που ο Μασκ άκουσε την επιθυμία μου. Πολύ καλύτερα. Θα ήταν απαραίτητο να μετονομάσετε τη σύνδεση από Elon σε Elona Musk.

Κι όμως, Ilona, ​​μην προσπαθήσεις να ανταγωνιστείς τον πρόεδρό μου. Είμαι ο στρατιώτης του και θα πρέπει να σε προκαλέσω πίσω. Και τότε δεν θα είναι πια μια αστεία ακίνδυνη αλληλογραφία. Σώστε τα χέρια σας, θα χρειαστεί να κάνουν tweet. Μασκ, ελπίζω τελικά να αστειευόσουν με τον Πρόεδρό μου...

Ο Μασκ πάντως, όπως έδωσε δορυφόρους στους Ουκρανούς για να επικοινωνούν ύστερα από την προσπάθεια των Ρώσων να αποκόψουν κάθε επαφή τους με τον... έξω κόσμο, έτσι είχε πρόσφατα αρνηθεί να μπλοκάρει ρωσικές τοποθεσίες στο δίκτυο Starlink κατόπιν αιτήματος ορισμένων κυβερνήσεων. «Δεν θα το κάνουμε αυτό, παρά μόνο με το όπλο. Συγγνώμη, αλλά υποστηρίζω απόλυτα την ελευθερία του λόγου», έγραψε ο Μασκ στο Twitter του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA