Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποφασισμένο φαίνεται πως είναι το Κρεμλίνο να τραβήξει στα άκρα τις σχέσεις του με τη Δύση, αναφορικά με την αγορά φυσικού αερίου σε ρούβλια! Ενώ μέχρι και πριν από 24 ώρες, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, θόλωνε τα νερά, τελικά υπέγραψε σχετικό διάταγμα για να πληρώνουν οι μη φιλικές ως προς τη Ρωσία χώρες το φυσικό αέριο σε ρούβλια. Από την άλλη, το ΝΑΤΟ ζήτησε από τη Δανία να στείλει τάγμα 800 στρατιωτών στη Λετονία για να ενισχύσει την ανατολική πλευρά της στρατιωτικής συμμαχίας.

Πάντως, στο 83% έχει «σκαρφαλώσει» η δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ανεξάρτητου ρωσικού ινστιτούτου Levada, την ώρα που είναι σε εξέλιξη η ρωσική εισβολή.  Μόνο το 15% δηλώνουν ότι δεν εγκρίνουν την ενέργεια του προέδρου της Ρωσίας ενώ 2% δεν απαντούν.

Το Reader.gr με το War Calendar κάνει ανασκόπηση σε όσα έγιναν σήμερα, Πέμπτη 31 Μαρτίου, 36η ημέρα από τη ρωσική εισβολή:

Ακούστε και τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA